PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

Diensten » Educatie » Workshop Film & Video

Workshop Film & Video

Zelf een professionele video maken?

We geven een professionele, praktische en interactieve workshop over “Film & videoproductie”. Tijdens een workshop geven wij de deelnemers de tools in handen om eenvoudig en geheel zelfstandig toch een professionele video te maken. De workshop duurt ca. 3 uur waarbij het eerste deel op de techniek en inhoud wordt uitgelegd en het tweede gedeelte is actief en op de puur praktijk gericht. 

Wat houdt een workshop video in?


In een workshop krijgen de deelnemers uitleg over de basisbeginselen van videoproductie. We gaan hier op een persoonlijke en interactieve manier op in en laten zien en ervaren hoe een video opgebouwd wordt. Dit op zowel inhoudelijk als praktisch vlak. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, leren we hoe er gefilmd moet worden en hoe je de beelden kunt monteren, afwerken en verspreiden via social media.

Voor wie is een workshop geschikt?

Een workshop is eigenlijk geschikt voor iedereen. Dit kunnen zowel scholieren of studenten maar ook bedrijven zijn. Iedereen voor iedereen die zelfstandig video’s wil maken. De workshop kan zowel individueel als in groepsverband worden gegeven. Alles wordt volledig afgestemd op de wensen en situatie van de opdrachtgever.

Kosten:

Kosten bedragen € 300,-- excl. BTW en reiskosten per workshop op locatie.
- De workshop wordt gegeven aan groepen van maximaal 20-25 personen.
- Er worden maximaal 2 workshops op één dag gegeven.
- De workshop kan gecombineerd worden met het huren van een professionele videoproductieset.

Kijk hier voor een reactie van een bedrijf dat bij ons een workshop Film- en videoproductie gevolgd heeft.