PJP TV en Film producties

English PJP Film en TV Productions websiteDeutsche PJP Film en TV ProductiesYoutubeTwitterFacebook

WebTV

Je eigen webtv laten maken?

Je eigen TV-kanaal op internet? Streaming-video maakt het mogelijk om een video te kijken terwijl het bestand nog wordt gedownload op uw systeem. Hierdoor kan men kijken op elk gewenst tijdstip, op elk gewenst medium als computer, tablet of mobiele telefoon. De kwaliteit van de internetverbinding wordt met de dag beter en het aantal smartphones wordt met de dag groter. De video’s kunnen heel eenvoudig via crossmediale platformen verspreid worden.

Effectieve webvideo’s!

WebTV is ook een goed communicatiemiddel om uw website interactief te maken. Maar nog meer geschikt om te gebruiken op de social-media zoals bijvoorbeeld: LinkedIn, Twitter, Facebook of Youtube. Uw communicatie doelstelling vertaald naar effectieve webvideo’s.

Compleet pakket!

Wij spelen  hierop in door het gehele productieproces voor bedrijven of organisaties compleet uit handen te nemen. Van de eerste idee tot de productie van web-items en van redactionele ondersteuning tot en met het uploaden van de webitems naar internet. Zelfs de ontwikkeling van een website en het bijhouden van de website met nieuwsitems behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan een eigen TV-kanaal op internet. 

Kijk hier voor recente webTV projecten die volledig door ons geproduceerd en beheerd zijn.